[ comfort zone ] behandelingen

 

Essence

Een ontspannen gezichtsbehandeling waarbij verzorging en ontspanning samenkomen. Geschikt voor alle huidtypen. Zo krijgen uw gezicht, nek en decolleté een ontspannen massage met Indiase invloeden. Daarnaast wordt uw huid gereinigd, gescrubd en krijgt u een voedend masker. Gezamenlijk bepalen we welke Essence-variant het beste bij u past.  De Essence behandelwijze duurt 50 minuten.

 

Sacred Nature

Een 99% natuurlijke behandeling voor het gezicht. Alle [ comfort zone ] behandelwijzes hebben een directe link met de natuur. Bij de Sacred Nature behandeling is dat tot het uiterste doorontwikkeld. Alle producten zijn op basis van natuurlijke en biologische bestanddelen, zoals buriti-olie, extract uit de vlinderboom, karitéboter, jojoba-olie en gedistilleerd oranjebloesemwater. Geen gebruik van minerale oliën, siliconen en chemische geur- en kleurstoffen. Zelfs de verpakkingen zijn 100% recyclebaar en het papier is bedrukt met waterverf.

 

Een uiterst doelmatige behandeling die uw huid verzorgt en beschermt. Ideaal voor de droge, eczeemhuid en gevoelige huid. Behalve de uitstekende anti-age resultaten geeft de behandeling een heerlijk aangenaam gevoel van welbevinden. De sessie duurt ongeveer 50 minuten.

 

Rebalance

Een gezichtsbehandeling die uw huid haar glans en zuiverheid weer teruggeeft. twee factoren die een goede natuurlijke balans van de huid zichtbaar maken. Een behandelwijze waarbij zowel een diepte- als een oppervlakkige reiniging wordt gegeven met een stevige, frisse huid als eindresultaat. Deze rebalance gelaatsbehandeling is zeer geschikt voor zowel een huid die gekenmerkt wordt door onzuiverheden (active pureness),  roodheid en broze haarvaten (skin resonance) als voor een vale huid. Pigmentvlekken worden verminderd met de absolute pearl behandeling. De behandelwijze duurt ongeveer een uur.

 

Vitality

Deze behandelwijze maakt dat u er jonger uit komt te zien. Gebruik makend van speciale peelings met een celvernieuwende werking verzachten lijntjes en rimpels in het gezicht. Wanneer we kiezen voor collageen heeft dat zelfs een opvullende werking op uw rimpeltjes. Er bestaan diverse Vitality varianten. bijvoorbeeld watersource, chrono reverser (evt. uit te breiden met een collageenmasker). De intensieve peelings zorgen voor een zijdezachte huid. De hydraterende behandeling brengt u een elastische frisse huid en een regenererende behandeling zorgt voor een hernieuwde strakke huid. Gezamenlijk bepalen we welke Vitality behandelwijze u het beste past. De tijdslengte varieert van 75 tot 90 minuten.

 

                                                                                  

Cadeaubon