Huidverbetering met de Enterpen

 

Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met veroudering van de huid. Soms niet erg en een teken van een mooi, geleefd leven. Maar het kan ook storend zijn. Rimpels die steeds dieper worden, de huid die gaat hangen en die een vermoeide indruk maakt. Of een huid die ons ouder doet lijken dan we daadwerkelijk zijn.

Huidveroudering heeft voornamelijk te maken met genetische factoren en ouder worden, maar ook zonlicht, stress, roken en onze levensstijl hebben hier invloed op. De celstofwisseling wordt trager naarmate we ouder worden en de aanmaak van collageen en elastine (die voor de stevigheid van de huid zorgen) vermindert.

Om huidveroudering aan te pakken en de huid te verbeteren wordt in de salon gebruik gemaakt de Enterpen. We spreken dan over collageen inductie therapie oftewel microneedling.

 

Microneedling

Dit is een behandelmethode die de aanmaak van bindweefsel stimuleert. De Enterpen heeft een kop met miniscule naaldjes van chirurgisch staal die kleine kanaaltjes in de huid maken. Vooraf wordt een krachtig serum op de huid aangebracht, zodat deze in de huid kan worden opgenomen. De huid zal door het ontstaan van de kanaaltjes en het serum gestimuleerd worden om zichzelf te herstellen. Er wordt nieuw collageen en elastine aangemaakt met een verstevigde huid en een verbeterd huidoppervlak als gevolg.

 

Download hier de Consumentenbrochure.pdf

Geef uw huid een oppepper!

Enterpen microneedling behandelprijzen

Bovenlip                 €   75   Kuur  4 x = € 250

Oogcontour            €   95   Kuur  4 x = € 299

Deelbehandeling €   75   Kuur  4 x  =€ 250       

Gezicht                   € 125   Kuur  4 x = € 425*

Gezicht - hals        € 149   Kuur  4 x = € 499*

Gezicht - hals - decolleté   € 199   

Kuur  4 x = € 699*

* incl. producten

                                                                                                                                             

Cadeaubon